Bryllup Langelinie Pavillonen på Østerbro i København

Vi mødtes på Heidis bierbar i København

Vi mødtes på Heidis bierbar i København. Jeg var der inde med mine veninder og var klædt ud som dukke med lilla hår da det var halloween. Kenni var bare ude med drengene- logen og godt fuld.
Jeg kendte en af hans venner og snakkede med ham da Kenni kom hen og sagde hvem fanden er du og hvad sker der for det hår.. og væk var han… dagen efter fandt jeg ham på Facebook og tænkte hmm hvorfor ikke giv ham et prik.. det førte til lange beskeder frem og tilbage på messenger og weekenden efter var jeg igen ude med veninderne. Kenni skulle til fødselsdags fest men forlod festen og kom ind til mig helt alene og siden den dag har det bare kørt derud af.

Vi bor til daglig i Valby og skal derfor også giftes her i Valby i Jesus kirken som er meget smuk.:)

Bryllupsplanlægningen er kun lige i begyndelsen

Bryllupsplanlægningen er kun lige i begyndelsen men vi kender tider og sted. Vi skal vies kl 14.30 og derefter skal vi have reception og fest på Langelinie Pavillonen på Østerbro i København, hvor jeg arbejder. Det er et meget smukt sted, hvor man kan få nogle rigtig gode efterårs brude billeder.

Tøj ringe mv er endnu ikke fundet. Min kommende mand skal i mond og have skræddersyet et jakkesæt og jeg selv har bestilt tid til kjoleprøvning i starten af januar hos krøyers i Brønshøj. Hvis ikke de har min drømmekjole finder jeg den måske på bryllupsmessen i forum den 13./14. Januar 2018. Ringene har vi overvejet at hente i tyrkiet hvor min mor har en lejlighed eller på glamira en hjemmeside fra Tyskland hvor min forlovelses ring er fra.
Kagen har vi ikke styr på andet end vi ønsker noget utraditionelt gerne en jordbærtærte og en cheesecake i en eller anden form.

Vi har et fantastisk tema som er Star wars

Vi har et fantastisk tema som er Star wars da min forlovede er helt syg med det, så det vil jeg prøve at få flettet ind hvor jeg kan for at glæde ham.. det er jo lige så meget hans dag som min <3
Og jeg ved at flere i selskabet også er Star wars fan så jeg håber de er med på noget sjov med photobooth, lasersværd osv. Vi skulle gerne blive ca 65 og håber alle vil være med. Vi satser på en afslappet og hyggelig stemning med free seating og fjollerier med flying pigs (helium ballon med flæskesvær i) ristet skumfiduser mv.

Mit navn er Camilla og jeg er 33, til næste år den 6. Oktober 2018 skal jeg giftes med min bedste ven og faren til mit barn Kenni Søndergaard på 34.

Jeg var så heldig at han faldt på knæ for mig juleaften 2016 da vi kom hjem.. han havde planlagt noget helt andet men var så nervøs han slet ikke kunne være i sig selv.

Vi har i dag kendt hinanden i 3 år og haft masser af op og nedture, hvilket kun har gjort os stærkere og ingen forhold er rosenrødt, hele vejen igennem. Men han vil altid være min prins <3

Jeg ville elske at få en fotograf som kunne forevige vores store dag

Jeg ville elske at få en bryllupsfotograf som kunne forevige vores store dag. Det er jo kun en gang (for mig håber jeg) i livet man skal giftes og have den store pengepung frem og planlægge sit drømmebryllup. Jeg ved mam ikke selv vil få tid og gæsterne slet ikke kan tage billeder på samme måde som en fotograf kan.
Jeg vil elske at have hele dagen foreviget og kunne se tilbage på resten af livet. Jeg ville få lavet fotobøger til de nærmeste da jeg ved vores familierville sætte pris på det og glæder sig lige så meget som os.