Bryllup på Holmegaard Bryghus vielse i Fensmark kirke

Sommerbryllup

Jeg vil meget gerne dele min historie med jer og vores fremtidige planer med vores sommerbryllup.

Det hele startede for 12,5 år siden på Crazy daisy i næstved

Det hele startede for 12,5 år siden på Crazy daisy i næstved .. jeg havde egentlig tænkt at det med en ny kæreste absolut ikke var det jeg søgte .. men pludselig .. midt i baren da jeg stod med en cola, kom en flotte fyr gående i hvide spidse sko, bling bling bælte og lækkert hår. Jeg kunne ikke stå for det! 

Vi faldt i snak og udvekslede numre

Vi faldt i snak og udvekslede numre. Jeg var ædru og i bil og han var godt kørende efter en del øl med kammeraterne. Jeg havde egentlig en Forestilling om, at han havde glemt alt om mig dagen efter. Men sådan gik det ikke. Her 12,5 år efter, iført gummistøvler og med røde kinder, gik Nick på knæ. Midt i skoven med hund og unger – omringet af alt det jeg bedst kan lide. 

Vi skal giftes i Fensmark kirke og med fest på Holmegaard Bryghus

Vi skal giftes i Fensmark kirke og med fest på Holmegaard Bryghus. 
Kjolen skal prøves i februar og derefter kommer sko m.m. Vi er ved at finde en kok som kan komme og lave mad. Vi tænker mad efter årstiden og med lækre råvarer. Vinen kommer min far med- han har bb Vinimport, så vi er garanteret lækre vine og selvfølgelig vine fra det årstal vi mødte hinanden.

Fotograf til bryllup

Vi er ikke nået til bryllupsfotograf endnu. Det ville være det vildeste at have en fotograf som kunne forevige denne dag. Jeg glæder mig fuldstændig vanvittigt og forstår stadig ikke at denne store dag venter på os.