Server den perfekte champagne

Et par “staldtips” fra vin- og champagnekyndige til de af jer, der skal servere champagne eller lign. drikke til brylluppet:

1. Tommelfingerregel = kold champagne er bedre end varm. Desto dårligere champagnen er, desto mere skal du køle den for at gæsterne ikke synes den smager dårlig.

2. Put champagnen i køleskab om morgenen inden du skal bruge den – den bedste temperatur er 8-10 grader. Her kommer smagen bedst frem.

3. Modsat hvad mange tror, giver det ikke den rigtige temp. BLOT at have flasken i en champagnekøler med IS – der skal også vand i for at kulden slutter tæt om flasken.

4. Glassene er vigtige: de lave “skåletype”-glas, giver den dårligste oplevelse hvor imod de høje, tynde glas giver den rigtige duft og smag. Bedst er de høje glas der bukker ind for oven (tulipanformede).

Læs mere om kreativ bryllupsfotografering.